Професията  като  съдба

Завърших специалност рехабилитация в далечната 1976 г. и започнах своя трудов път в санаториум в гр.Банкя, където натрупах опит, умения, знания и усъвършенстване в областта на сърдечно-съдовите заболявания, ортопедията, травматологията, неврологията.

От 1991 г. до 1996 г. преминах през школата на активната болнична рехабилитация в отделението по неврохирургия към Окръжна болница „Св.Ана” – София. Натрупах много опит и стаж в областта на заболявания на главен и гръбначен мозък – дископатия, дискова херния, следоперативно възстановяване. През тези години завърших специалност кинезитерапия, към катедра „кинезитерапия” на НСА „В.Левски” и продължих стажа си като кинезитерапевт в XX п-ка София и хоноруван преподавател към НСА „В.Левски”.

Нашата професия изисква следене и изучаване на новостите в областта, затова  завърших и успешно прилагам в практиката – мануална терапия, лазертерапия, методика на Бобат, мобилизация на периферни стави, кинезиотейпинг, хипокситерапевт.

Динамиката на живот ни кара да търсим нови и нови модели на реализация и това ме насочи към частния бизнес. Започнах с малък кабинет за рехабилитация и масаж, а в средата на 2003 г. в съдружие с моята сестра Павлина Гоцева успях да осъществя мечтата си и открихме Рехабилитационен център „Свети Наум”, където работим и до днес. Нашата цел е да дадем най-доброто за нашите клиенти, затова и предлаганите от нас терапии са най-нови и търсени в областта.

А сега съм готова да се срещна с още едно предизвикателство – онлайн комуникацията с познати и непознати, бивши и бъдещи пациенти / клиенти. Понеже това пространство ми е сравнително непознато, моля да ме извините ако забавям обратната връзка, но вярвам това да ще е за кратко. Ще се радвам да помогна с професионален съвет  или с професионалните си ръце!

Вярвам в успеха на етичните в професията хора! Вярвам, че доброто ще спаси света!

Ваша съм – Вера Нумова